Hei alle damer fra nitten til nitti - vi har gode klær med riktig snitt i !


Dette slagordet kom i postkassa til Kunstkolonialen i begynnelsen av september. Tusen takk for tre hele sider med mange flotte slagord Elisabeth Hamre fra Eggedal, du er den første av tre vinnere! 


Da vi lanserte vår slagordkonkurranse var vi skikkelig usikre på om det kom til å komme noen forslag i det hele tatt, for vi fant ut at det ville være moro å få post i den nye postkassa i stedet for på mail og i kommentarfelt og overalt egentlig. Det blir både håndfast og personlig når det kommer post med frimerker på, nesten litt som i gamle dager!!


Elisabeth har tatt seg tid til å skrive et helt brev, i tillegg til alle de forskjellige forslagene! Hvis jeg noen gang mister motivasjonen når jeg sitter og skal skrive noe fornuftig, eller føler meg litt lav på energi, så skal denne fantastiske hyllesten henge på veggen på kontoret. Det løfter humøret rett til himmels å lese brevet fra Elisabeth. Her er noen av de andre forslagene som kom fra henne: 


Alle damer fortjener å skinne - her på Kunstkolonialen hjelper vi deg med smarte klær å finne!

 

Hopp og sprett -  livesending på nett -  gode og smarte klær til damer i sær!

 

Spreke farger og fjonge fasonger - smarte klær til damer i alle årets sesonger!

 


Kunstkolonialen er blitt en nettbutikk der der er folk. På den måten får vi en helt unik kontakt med kundene våre. Jeg er utrolig takknemlig og glad her jeg sitter og skal lage en serie blogginnlegg med utgangspunkt i alle forlagene. Jeg heier på alle kundene fra nitten til nitti og håper vi treffer på både klær og service i året som kommer! Lista ligger høyt!!


Klem fra Trine

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar