natali og darwin


Det er rart å plutselig skulle gå fra å jobbe nesten hver dag, til å amme, skifte bleie, trille og bysse på en liten baby! En helt annerledes hverdag, og min egen lille mammaboble. 

Og nå er jeg så heldig og blitt mamma til 2 friske barn! Storebror er 5 år, og VELDIG stolt! Han koser på babyen hele tiden, men savner nok litt å ha mamma og pappa helt for seg selv også. Så det er viktig å huske på å gi også han litt oppmerksomhet i hverdagen 


Nå er lille Darwin nesten 2 måneder gammel, og jeg har endelig begynt å få litt mer overskudd! Så da var det på tide med et babybesøk på Kunstkolonialen. Jeg var der på onsdag, og det var kjempe koselig! Babyen lå og sov omtrent hele tiden mens vi var der, men det var jo egentlig veldig greit for da fikk jeg drukket kaffi og spist suksessterte med Trine, Janne og Merete. Og jeg fikk til og med tid til å kikke på alle de fine høstnyhetene som har kommet den siste tiden! Også må jeg jo si.. at jeg var jo ekstra spent på å se babytøyet fra 

By Basics! En ullkolleksjon med det søteste navnet; Petite. Midt i blinken for meg! Og jeg ble veldig begeistret! 


ULL ER GULL. Men på baby er det perfekt! Spesielt nå som det begynner å bli ordentlig kaldt ute. Og de små søte kroppene beveger seg jo ikke så mye, så da er det så deilig å være lun og god innerst! Og ullen fra By Basics har så mange gode egenskaper Den er regulerende, og puster godt. Så hvis babyen har gulpa litt uten at man har merket det, så blir han ikke veldig blaut og kald, fordi merinoullen transporterer fukt! Den er faktisk også antibakteriell, og supermyk og kløfri. 

 

darwin

Jeg fikk med meg litt babytøy hjem som jeg kunne prøve på Darwin, og bare de skjønne antrekkene! En annen ting jeg liker med ullplaggene er at de er så tøyelige og kle babyen med. Noen bomullsplagg/syntetiske plagg synes jeg blir litt stive og kle på.. 


Når det gjelder størrelser, så kledde jeg Darwin i nesten alt i størrelse 52/56 som er 0-2 måneder. Han gikk opp en størrelse og brukte 62/68 i strikkejakka med knapper, og den brune genseren. Og nå veier han 5820 og er ca. 58 cm lang. Kanskje greit å vite for deg som har lyst til å handle ull fra Petite til din baby, eller til ditt kjære barnebarn. Herlige julegaver! 

TIPS til deg som skal kjøpe babytøy i gave: Det er bedre å kjøpe det for stort enn for lite! Hvis det er for lite får de ikke brukt det i det hele tatt som er veldig synd, men hvis du kjøper det for stort er du sikker på at det passer enten nå eller senere, også får de brukt det litt lenger. For det gjør ikke noe å bruke babytøy som er litt stort i begynnelsen også kan man bare brette litt på armer og ben i starten. 

Fargemessig, synes jeg Trine og Janne har gjort en kjempe god jobb med å velge farger, for jordfarger er jo veldig populært nå! Og disse kan man jo bruke til både gutt og jente, så det er jo supert smart, spesielt med tanke på hvis tøyet skal arves videre! Men så har de selvfølgelig også tatt inn noen få ting i babyblått og babyrosa, som er de kjente babyfargene. OGSÅ må jeg jo ikke glemme å nevne, at også babytøy kan spesialbestilles i den fargen/størrelsen du måtte ønske deg! Uten noen ekstra kostnader, det er bare litt ekstra ventetid. Men bestiller du i dag, skal det komme før jul! Ta kontakt med Janne om du ønsker å spesialbestille, ho er spesialisten på By Basics!

Link til katalog: HER ( det er den nederste)

1 kommentar

  • Kari Borgersen : October 27, 2022
    Author image

    Utrolig fint babytøy…, trist at det kapittelet er lukket…🙈💙🤎Og for en nydelig liten gutt du har fått,Natali …, kos deg masse 💕Klem fra Øya 💛

Legg igjen en kommentar