Uansett hvor en drar på ferie så spiller været en stor rolle for opplevelsen. Når en koffert skal pakkes så er det klart at en ser for seg optimalt vær. 


Her kommer et lite reisebrev fra meg i Frankrike, som ikke fikk helt det været jeg ønsket meg, MEN som med hånden på hjertet kan si at jeg pakket en smart koffert uansett. For jeg nyter lin antrekkene selv om det er litt kjøligere enn normalt. Lin tørker forresten veldig fort om du blir fanget i en regnskur, ha ha ha. 


Jeg kunne hatt paraply! Det er vel det eneste jeg angrer, for det hadde vært utrolig gøy å ta noen bilder til nettbutikken i den ene regnskuren hvor det virkelig bøttet ned. 


Men, men, jeg har nå opplevd en god del uten paraply. Den ene dagen dro jeg på biltur til Valbonne. Strålende fornøyd med både å finne veien og parkeringsplass rett før lunchtid. Det var bare det at jeg hadde glemt mobilen på kjøkkenbenken. Skikkelig nedtur og en ganske interessant opplevelse. Det er litt skremmende å kjenne hvor hektet jeg er på den, og min gatevandring ble ikke så lang som den hadde blitt med telefonen i hånda. Jeg skrev et eget blogginnlegg om det HER


Jeg jobber via mobilen hver eneste dag, selv om jeg er på ferie og derfor var jeg nøye med å huske den i går da jeg kjørte til Gourdon som ligger 1335 m.o.h og har en fantastisk utsikt over Cote d'azur, som betyr den asurblå kysten. Middelhavet og himmelen går i ett og det er blått i blått på klare dager. Jeg var heldig og kunne se både Nice og Cannes, men skyene kom sigende inn etterhvert. 


Jeg satt på en liten restaurant og koste meg mens jeg lyttet til fransk, italiensk, tysk og selvsagt engelsk. Gourdon er et turiststed, og det var nesten litt rart at jeg ikke hørte norsk i mengden. Etter et par timer dro jeg videre. Gourdon Village er ikke stor så det er ganske fort gjort å få med seg gatene og butikkene. Det bor litt neste 400 mennesker i dette postkortet av en landsby. Helt nydelig stemning og veldig veldig vakkert. 


Som du kanskje fikk med deg pakket jeg dette i min KOFFERT , og jeg vet nå at selv om jeg følte at jeg pakket lett så kommer jeg ikke til å bruke alt. Jeg er ekstra glad for shortsen, jeansen, jackie toppen og coletten. Nå har jeg jo alle Wilhelmine skjerfene med for å ta bilder av dem, så her har jeg oppdaget en pakke hack : Ensfarget garderobe som kan mikses og matches pluss mer enn ett skjerf, slik at det skaper akkurat den forandringen du trenger. Lin er løst og ledig, luftig og behagelig. Så lenge jeg holder meg unna flekker trenger jeg ikke vaske. Jeg har med solhatt som jeg har fått brukt litt for lite og så har jeg satt meg på lese solbrillene….noe de ikke tålte. Shopperen er genial, den har jeg hatt med på butikken og der er plass til både brød, vin, ost, frukt og grønnsaker i den. 


Jeg har late dager. Det er ikke lett… ha ha ha. Men nå er jeg ferdig med den første boka og er klar til å begynne på den neste. Jeg vet ikke hvordan det er med deg, men jeg trenger tydeligvis mange dager på å finne roen. Heldigvis er det  fremdeles 5 dager til jeg skal reise hjem. Her kommer noen stemningsbilder!

 

 

 

9 kommentarer

 • Hanne Falleth : June 29, 2024
  Author image

  Frankrike er et hærlig land. Har feriert tidligere veldig mye i Provance. Da bodde vi i Cavalier, et lite sted helt på sydspissen i Provance, et stykke før en kommer til Saint Tropes. Har ellers kjørt flere steder i Frankrike. Så jeg er nok frankofil. Masse god vin er det også i Frankrike. Artig å følge deg på din ferie Frankrike. Fortsatt god ferie

 • Martha: June 29, 2024
  Author image

  Nydelige steder du får oppleve med eller uten paraply og telefon!!😎

 • Randi-Helen Magdahl: June 28, 2024
  Author image

  Det er en glede å følge deg via dine reisebrev.. Ha en fortsatt god ferie🌞

 • Eva Chanita Engerengen: June 28, 2024
  Author image

  Så godt å lese at flere enn meg blir litt «naken» uten tlf. Beste jobb redskap når en er på tur. Nyt dagene, om det bøtter ned så får vi trøste oss med at vi er vanntette og klærne tørket. Fortsatt god ferie. Mvh Eva Chanita

 • Kristin Alvilde : June 27, 2024
  Author image

  Salut! Tusen takk for et hyggelig reisebrev, det er nesten som å være med på ferden. Fint å drømme seg bort mens man venter på resten av ferien. Fortsatt god ferie 🌞!

 • Heidi Rismoen: June 27, 2024
  Author image

  Hei Hva heter den ene boka du kjøpte på Gardermoen og som du har lest ut? Du skrev et sted at den var verdt å lese. Jeg trenger boktips!

 • Heidi Rismoen: June 27, 2024
  Author image

  Hva heter den ene boka du kjøpte på Gardermoen og som du har lest ut? Du skrev et sted at den var verdt å lese! Trenger boktips🤓

 • Gerd Irene: June 27, 2024
  Author image

  Hei til deg og fortsatt god ferie. Har selv besøke Nice og Cannes og flere steder på den franske kysten – en herlig plass for late dager. Mvh. Gerd Irene

 • Gerd Møvik: June 27, 2024
  Author image

  Hyggelig reisebrev! Så mange vakre steder å besøke! Ønsker deg en fiin ferie fortsatt!

Legg igjen en kommentar