godt nytt år

Godt nytt år sier vi, og kaster oss inn i 2023 med alt vi har! 


Å være en liten bedrift har sine ulemper men også sine fordeler. Vi kan justere seilene etter den vinden som blåser og det gjør vi i år!


Fra å ha et delt fokus på gaver og klær, faser vi ut de typiske gavene og konsentrerer oss om nettopp “Gode klær til voksne damer”. Det har vi blitt bedre og bedre på i året som gikk og det legger vi nå inn mer fokus på. 


Kunstkolonialen er jo en nettbutikk og for oss betyr ikke det å ha mest mulig forskjellig. Det betyr snarere tvert imot, å ha et begrenset utvalg som er perfekt! Gode snitt, gode kvaliteter og gode priser. Tif Tiffy og By Basics utfyller hverandre bra og bukser fra Cero med Magic fit elsker vi. At Janne har blitt By Basics ekspert i løpet av 2022 er så gøy, og nå begynner vi å virkelig kunne utnytte de geniale mulighetene dette danske slow fashion merket tilbyr. Å måtte vente på et plagg som er spesialbestilt, i 4-6 uker, er en følelse vi alle trenger å oppleve! Det føles nemlig godt!


Vårt mål for 2023 blir helt klart å holde minst den samme omsetningen som i 2022. Vi tror at selv om stormen raser der ute i verden så skal vi få til å levere gøye livesendinger, nyttige tips, fantastiske klær som gjør deg glad og alt dette uten å bidra til overforbruk og galskap. 


Vi ønsker oss et like nært forhold til deg som tidligere og vi ønsker mange nye kunder velkommen til oss. Siden vi holder til rett utenfor Kristiansand og faktisk har både prøverom og “nesten”- butikk.., er du herved invitert på besøk. Vi vet at det kan være skummelt å komme alene, så ta med deg ett par venninner da vel. Ring oss på forhånd så vi kan sette av tid til dere.  


Noen tror fremdeles at Kunstkolonialen er en fysisk butikk. Det er kanskje ikke så rart, for vi har helt siden starten i 2020 sagt at vi er nettbutikken hvor der er folk. Men det er på nett vi er og vi har sånn sett åpent alle døgnets timer og alle ukens dager. Men i kontortiden er Janne en trofast hjelper for alle de som synes det er en utfordring å handle på internett. Ny teknologi kan være fantastisk, men vi glemmer ikke bort at der er en generasjon eller to som faktisk ikke har dette i fingrene. Så her hos oss får du hjelp hvis du trenger det. 


Alt godt fra damene i Rigedalen 37

Her er en liten livesending fra våre lokaler 6. januar 2023

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar