Denne høsten har vi fylt opp ekstra med strømper, sokker, vanter, hansker og luer! Vi har til enhver tid selvfølgelig et stort, fargerikt og godt utvalg skjerf i forskjellige kvaliteter.

Derfor kan vi love deg at du ikke trenger å fryse!


Som en fremdeles forholdsvis liten nisjenettbutikk er det alltid spennende å utvide sortimentet. I år har vi i tillegg til allværsjakker tatt inn noen enkle og varme dunjakker. Vi har tro på at blazeren holder stand og aldri før har vi hatt et så stort og godt utvalg i bukser fra CRO. Vi holder oss til dette ene buksemerket for å gjøre det enklere for deg å velge riktig størrelse. 


100% merinoull i både glatt og Bubble Wool fra By Basics er på plass med kjoler, skjørt og gensere. Vi minner om at i dette merket kan du som kunde bestille ut fra katalog og være din egen klesdesigner uten at det koster noe ekstra. Ventetiden er 4-6 uker og det er flere og flere som benytter seg av denne unike måten å bygge garderoben på. Janne sitter med full kontroll og gir deg beskjed så fort varen er kommet til oss. 


På hodet kan du velge en alpelue eller en vanlig lue! Det viktigste er at du holder hodet og ørene varme. Kald vind kan ødelegge humøret fullstendig…ikke la deg lure til å gå hjemmefra uten en lue og et par pulser i vesken. 


Sokker i ull, cashmere, bomull eller bambus? Det er ditt valg. Vårt lille supertips til deg som er lei av å få hull på strømpebuksetåa er å ta på et par småsokker før du tar på Sneaky Fox, og vips er problemet løst!


Husk å ha en klesrulle og en nuppefjerner i “verktøykassen” din. Godt stell gir klærne dine et mye lengre liv. Vil du lese om hvordan du tar vare på jeansen din? Klikk HER


Nyt høsten!

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar