Etter ca 3 måneder med nettbutikk har vi spurt om kundene våre vil gi oss en anbefaling, en tilbakemelding. 

Tusen takk til alle som tok seg tid til å sende oss en mail!

Her er hva som blir sagt om oss ( den første er fra Nederland!): 

 

Hei på dere i Lillesand, ønsker dere en riktig godt nyttår og at dere får et fremgangsrik 2021.Jeg har ikke til nå handlet hos dere, den blideste Internett butikk, ja det er dere.

Gi Alf en god kos.❤️❤️❤️💐.  Hilsen Åsmund.

_____

 Hei, jeg er veldig fornøyd med service hos dere. En del varer jeg hadde bestilt forsvant dessverre i postgangen. Dere ordnet opp med en gang. Takk for det. Neste gang jeg bestilte noe kom heldigvis alt fram med en gang.

Ønsker dere alle et riktig godt nyttår. Lykke til med videre drift. Ikke utenkelig at jeg bestiller noe til neste år også.😁😁😁
Med vennlig hilsen Hege Murberg 
______
Kjapp og god respons fra Kunstkolonialen !
Fortsett sånn 🤶
Godt nytt år!

Med vennlig hilsen Siri J. Krogh
_____
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Super nettbutikk med variert og flott utvalg! God og rask kundeservice hvis man lurer på noe. Rask sending. Anbefales! ❤️
Godt nytt år til dere! 🥳⭐️ Og lykke til videre med nettbutikken 👏🏻🥰
Mvh Linda M Pettersen
_____
Hei! Fantastisk spennende nettbutikk dere har fått opp å gå på rekordtid! :))) Så spennende å motta og åpne pakker fra dere, og sååå lekkert innpakket! :) Super service, og både Alessi pastaskjeer og deilige tesorter falt i smak både til bursdag- og julegaver! Gleder meg til å følge dere videre, Godt Nytt 2021 fra Heidi June i nord! 
_____
Hei
Jeg vil bare fortelle om min opplevelse av å handle hos dere på kunstkolonialen 😊
Lett å bestille på nett,men så hadde jeg glemt å be om julegave innpakning, sendte en Mail og vipps fikk jeg spørsmål om hvor mange pakker jeg ville ha, det må jeg si er god og rask service. Pakken ble levert i løpet av få dager, så her gikk alt som de skulle 😊
Tusen takk.
Godt nyttår til dere alle
Monika
_____
Hei!
Nettbutikken er enkel å bruke. Veldig positivt at vi kan hente varene.
Alltid blide og hyggelige jenter😀
Veldig bra at dere viser varer og har hyggelige live sendinger👏🏻👏🏻👏🏻
En fornøyelse å følge dere🌸
Godt nyttår til dere tre💥✨🥂🍾
Hilsen fra Turid
_____

Hei

Ei lita tilbakemelding om kva erfaring eg har hatt med å handle hos Kunstkolonialen. Eg handla i byrjinga av desember, fekk rask bekreftelse og melding om at varen var sendt meg, og etter om lag ei veke var pakken levert i postkassa. Eg er utroleg godt fornøgd med netthandelen til Kustkolonialen, og varen som eg bestilte svarer 100% til mine forventningar. Det vert garantert fleire bestillingar frå meg.

Tusen hjarteleg takk    

Mvh Torstein Solset

_____

Hei dere har en fin nett butikk, kan anbefales    Godt nytt år.

Merete Holmsen.
_____
Har handlet mye fint  fra Kunstkolonialen og det jeg liker best med denne nettbutikken er at de plukker ut unike gaveartikler med god kvalitet. De er også veldig gode på kundeservice alle 3 damene som jobber der. Er du interessert i noe lekkert, så gå inn der. Du vil garantert finne noe du liker. Selv er jeg veldig glad i skinnveskene fra HippiGrace, de flotte skjerfene og de gode såpene!

Mvh Lisbeth Olsen
_____

 

Hei!
Anbefaler KUNSTKOLONIALEN til alle. Super informasjon, rask levering, en hilsen i pakken fra damene med en liten twist som punktum.

Med vennlig hilsen
Ann R Breivik

_____

 Jeg oppdaget kunstkolonialen for et halvt år siden! Siden da har jeg handlet både smykker, skjerf, briller, toalettsaker og klær. Trine og jentene har fått til mye, og jeg følger live-sendingene så ofte jeg har anledning. Flotte produkter og personlig service - en uslåelig kombinasjon! Jeg heier på kunstkolonialen, og kommer til å handle mer derfra.
Riktig godt nytt år til dere

Mvh
Lene Einang Flach

 _____

 Blide og hyggelige damer.. var innom dere i Rigedalen og hentet en julegave like før jul.. smilende Natali kom meg i møte! Flotte damer, gleder meg til å følge dere i 2021.. mvh Camilla

 _____

 Bestilte julegave, flott inn pakket med hilsen og twist 👏👏 stå på videre. 🛍

Mvh Solfrid Moen Sandnes

 

3 kommentarer

 • Lene einang flach: April 25, 2021
  Author image

  I denne krevende tiden er det hyggelig å kunne glede andre. Jeg kjøpte et nydelig skjerf fra Kunstkolonialen som ble pakket pent inn og sendt til moren min. Hun ble SÅ fornøyd. Skjerfet var midt i blinken og passet perfekt til flere antrekk. Bonus ble det også da hun fikk hyggelige tilbakemeldinger første gang hun hadde det på seg! Takk til Kunstkolonialen for flotte produkter og super service!

 • Åse BERGSTAD: January 06, 2021
  Author image

  Takk for en fin nettbutikk. Har ikke handlet så mye enda,men det kommer. Fint å være med på Trine og Nydelige Alf sine påfunn..Godt Nyttår .Det huset som heter Skauen pensjonat i Skotteviga hvor jeg kommer fra,ble bygget av onkelene til din mor Trine. Godt Nytt år til dere alle 4.Både mennesker og dyr. Hilsen Åse

 • Grete: January 05, 2021
  Author image

  Godt nytt år til dere. Å takk for at dere har en super nettbutikk.Å ikke minst alle "snuttene"fra Trine og Alf. Lykke til videre.

Legg igjen en kommentar