Vertinnegaven kan variere noe fra årstid til årstid...den kan se litt annerledes ut før jul enn om det er midt på sommeren sånn som nå.

Men en ting er sikkert, det er en fin måte å vise vertinnen at du setter pris på invitasjonen, og det gir en god følelse å ha med noe som det ligger en tanke bak.

En vertinnegave trenger ikke koste så mye. Blomster, vin og duftlys er kanskje de vanligste gavene å ta med seg og veldig hyggelige å få. På Kunstkolonialen har vi duftlys..men ikke blomster og vin, det må du i andre butikker for å kjøpe. Men vi har mange skjønne ting som kan brukes som gave, og nå når du vil være litt kreativ og ha med deg noe som viser din takknemlighet så har vi et forslag som er vakkert, velduftende, nyttig og rimelig. Når vi i tillegg pakker gaven inn på en utsøkt måte og du får den med i en liten eksklusiv gavepose, da kan du glede deg til å dra i sommerselskap!

Vårt utvalg i StoneSoapSpa er rikholdig og om du vil la form og farge eller duft og ingredienser bestemme så kan du komme i mål med kr. 99,- og det er akkurat det mange synes er en grei pris på en vertinnegave.

Nyt sommeren!

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar