Da vi på Kunstkolonialen handlet inn vårens antrekk var vi opptatt av å ha nok blått. 


Vi erfarer nemlig at mange av kundene våre elsker blått. Uten at det har gått på bekostning av rosa, orange, rødt, grønt, sort, beige og hvitt har blåfargene fått lov å dominere. 


Oceana og Faded Denim fra Tif Tiffy, Indigo, Milky Blue og Navy fra By Basics, bare for å nevne noen. Mange skandinaver har blå øyne og det er spennende hvordan et blått plagg kan få blikket til å skinne. Hvis i allverden kommer uttrykket blåøyd og naiv fra? 


Blått gir en følelse av ro og vi elsker den blå timen mellom dag og kveld.


Blått lar seg fint kombinere med andre farger. På sommeren er det skikkelig maritimt med blått og hvitt, kanskje i form av striper. Et lite fargerikt silkeskjerf i halsen og vips så kan du dra på båttur. 


Er du ikke en blå dame kan du ta det helt med ro, vi har tenkt på deg også. Det skal være farger til alle i vårens palett. Finner du ikke det du ønsker deg så kan jeg minne om at by basics har et fantastisk fargekart med over 60 farger som det er mulig å bestille ett enkelt plagg fra. Et plagg i den fasongen du ønsker, i akkurat din størrelse og i fargen du bestemmer selv. Spesialbestillinger koster ikke noe ekstra, de tar bare litt lengre tid.

Og vi vet at den som venter på noe godt ikke venter forgjeves. 


Ha en god fargerik vår!

1 kommentar

  • Tove Elin Fjeldsaunet: March 06, 2024
    Author image

    Stilige klær tilpasset voksne, fargerike damer ❤️❤️🧸🍇

Legg igjen en kommentar