JA det skjer!!

Vi går internasjonalt!!!

Som om vi ikke har nok med Norge så har pågangen fra USA, Australia og Canada vært såpass stor at vi ikke kan la være! Dette blir første skritt mot levering til hver lille krok i verden!

Hvis du lurer på om vi har kontroll er svaret NEI! ..og da vi vurderte hva det verste som kunne skje ville være, kom vi ikke på noe annet enn det som skjedde dagene etter åpningen av Kunstkolonialen den 20.september 2020, da vi fikk alle pakkene vi sendte i retur fordi vi ikke var helt trygge på systemet! Om en skal vente til alt er klart risikerer en faktisk å aldri bli klar. Vi venter ikke til høsten!!

NAVNET!! HAPPYGOCOLORS

Vi vet at Kunstkolonialen er vanskelig å uttale for mange i Norge og derfor kom vi til at det bør være et navn som er lettere å si og å skrive. At navnet aller helst skulle vært Colormehappy var jo en selvfølge, men når domenet allerede er tatt var det navnet uaktuelt. En navnekonkurranse gjorde at vi fikk god hjelp, men ingen av de innsendte forslagene nådde helt til .com-målet. Vi kommer til å belønne de som var nærmeste med en overraskelse!! 

www.happygocolors.com er vår internasjonale avdeling av www.kunstkolonialen.no!

Ordene HAPPY og COLORS måtte være med så de ble vridd og vent på i timevis og sjekket opp mot ledige domener! Populære ord på engelsk som vi mener beskriver det vi holder på med veldig godt!

VARER!

I første omgang blir bare et utvalg av de varene vi selger lagt over. Denne jobben er krevende og vi må ta den litt etter litt. Izipizi, Hippi Grace, Alessi, Tif Tiffy og Wilhelminesmykker er de første som skal ut i verden! Så satser vi på stor suksess så vi kan tilby flere merker etter hvert!

NÅR?

9 måneder etter at vi åpnet nettbutikk sprenger vi våre egne grenser! 1. juli 2021 er den datoen vi jobber mot! Testhandel kommer til å skje i dagene før, så hvis du kjenner noen i USA, Canada eller Australia som du tror vil ha moro av å være testkunde kan du jo dele dette blogginnlegget med de!

Nå trenger vi din hjelp til å bygge opp en epostliste! Hvem som helst kan melde seg på den og all hjelp til deling er vi skrekkelig glad for. Takk for at du hjelper oss å dele!

KLIKK PÅ BILDET FOR Å KOMME TIL DER DU KAN LEGGE INN DIN ADRESSE

( click on us to leave your emailadress)

 

 Masse klemmer fra Janne, Trine og Natali 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar