Jeg skal personlig lete etter varer som ikke blir dyrere og faktisk hadde det vært moro å få til noe som blir billigere!!


I fjor stod det en artikkel i Ytring om at alt blir dyrere og siden vi er avhengige av strøm har det ikke vært mulig å bare se bort fra hva som har skjedd med strømprisene. Vi fører varer som er produsert i Italia, Thailand, Danmark, Frankrike, India og Mongolia for å nevne noen opprinnelsesland. Hele varestrømmen er påvirket av verdenssituasjonen i år også. Økte kostnader over hele kloden påvirker prisen ut til deg som kunde i Kunstkolonialen. 


Noen ganger får vi beskjed på forhånd andre ganger gjør vi ikke det. Denne lille bloggposten er rett og slett vår måte å formidle til deg at vi gjør vår beste for å holde de prisene vi har og at vi beklager der det viser seg at prisen må settes opp. 


Et produkt som vi har hatt med fra den fysiske butikken er Wilhelmines hjerte refleks hvor prisen har vært den samme siden 2015 da den ble introdusert! Nemlig 149,-

 

Den er vårt mest solgte produkt i 2021 og i skrivende stund er det ca 40 reflekser igjen til det som nå ser ut for å bli gammel pris. Selve refleksbrikken blir produsert i Polen og det er mye som tyder på at prisen må økes litt, selv om jeg (Trine) IKKE har gått opp i pris. Det er jeg som sitter og setter på steiner eller perler på enden. Jeg bruker sølvtråd å feste med og hver og en blir gjort for hånd. Historien til hjerte refleksen er jo egentlig ganske søt. Det startet som et samarbeid med SeeMe for å lage en refleks som er så fin at den kan brukes som veskepynt hele året. Og sånn ble det, den har fortsatt å være hyggelig å få og koselig å gi. Den har latt seg miste så noen har måttet kjøpe ny og den har hengt på min veske i mange år nå! Den har til og med løftet frem av Ståle Lindblad som et eksempel på hvordan det er mulig å finne en balanse mellom godt innhold og verdiskapning på sosiale medier. Takk Ståle!


Hvert produkt har en historie. Vi skal fortsette å lete etter de fine varene med de gode og gjerne fargerike historiene. 


Trine

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar