black week


Hva i all verden holder vi på med? 


De som kjenner meg godt vet at jeg har mange og sterke meninger. Jeg har i årenes løp ment mye om Black Friday også. En tilbuds fredag fra USA som siden 70-tallet har voks og har blitt til en hel måned med diverse delvis vanvittige tilbud over hele verden. Rett før jul til og med!!


I år har vi valgt å følge “If you can’t beat them, join them” strategien!


Så vi har rigga oss til med BLACK WEEK!! 

Søndag til søndag med 20 % på hele butikken utenom By Basics. Og vi velger å heie på både kundene våre og oss selv og alle de andre nisjebutikkene som føler at dette er en kamp vi uansett ikke vinner. 


Å skape liv og røre er alltid gøy! Så vi har kaos på lageret og Janne og Merete pakker i vei. For vi har faktisk fremdeles tilbudet om at vi kan pakke inn julegavene dine! Så her er det mulig å virkelig gjøre unna deler av julehandelen og få gavene sendt rett til de som skal få de. 

julegaver


Vi tar forbehold om at vi går tom for de mest populære varene, MEN nå er det lurt å ta en titt i “nettbutikk krokene” for der er kupp å gjøre blant varer som kanskje ikke har blitt vist så ofte. Luksus i 100% cashmere, en nydelig julekrybbe fra Alessi, shopper i skinn og nostalgiske emaljekopper som kan brukes til så mye! Ting du ikke var klar over at vi har som du plutselig skjønner kan være kjempefine gaver. 


Så velkommen til julehandel på forskudd!
Klem fra Trine

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar