Kjære kunde,

Vi er glade for å ønske deg velkommen til vårt showrom på Kunstkolonialen! Vi ønsker at ditt besøk skal bli en inspirerende og hyggelig opplevelse, og derfor har vi noen tips og informasjon til deg før du kommer innom.

Utforsk vår nettbutikk først!
Vi har mange flotte produkter, og for å gi deg et best mulig utgangspunkt for ditt besøk, anbefaler vi at du tar en titt i vår nettbutikk på forhånd. Der kan du få en oversikt over vårt sortiment og se hvilke produkter vi tilbyr. Merk at vi har mange hundre varer, så ikke alt vil være utstilt i showrommet vårt.

Prisopplysning og produkttilgjengelighet
Vær oppmerksom på at våre varer i showrommet ikke er merket med priser. Hvis du ønsker informasjon om priser på forhånd, finner du dette i vår nettbutikk eller ved å kontakte oss direkte. Vi hjelper deg gjerne med å finne de riktige produktene for dine behov!

Respekt for tid og tidsrammer for besøk
Vi setter stor pris på ditt besøk og ønsker å gi deg en best mulig opplevelse. Samtidig er vår tid verdifull, spesielt siden vi også må betjene våre kunder på nett. Derfor ber vi om forståelse for at det er satt av en tidsramme for besøk i showrommet vårt. Vi har besøkstid hver onsdag mellom kl. 12:00 og 15:00, og hvis du ønsker å komme på et annet tidspunkt, kan vi avtale dette, men vær oppmerksom på at vi da kanskje har mindre tid til å hjelpe deg.

Et lite, men hyggelig prøverom
Vårt showrom har kun ett prøverom, så det kan være lurt å planlegge tiden godt hvis du ønsker å prøve klær. Vi ber om forståelse og tålmodighet hvis det er flere kunder samtidig.

Betalingsalternativer
Hos oss kan du enkelt betale med både kort og Vipps, og du får selvfølgelig med deg varene hjem etter besøket.

Vennlig påminnelse
For at vi skal kunne fortsette å tilby denne personlige servicen i vårt showrom, er det viktig for oss å respektere den avtalte tiden for ditt besøk. Dette hjelper oss med å gi en god opplevelse både til deg og til våre andre kunder.

Vi ser frem til å se deg hos oss, og takker for at du hjelper oss med å skape en hyggelig og effektiv atmosfære i showrommet vårt.

Du finner parkeringsplass på enden av bygget, merket Rigedalen kontorfelleskap og ringklokke på døren når du kommer opp trappen til 2.etasje hvor vi holder til. 

Vennlig hilsen Trine, Janne og Natali

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar