Det er en fast rekkefølge på årstidene og uansett hvor glad du er i sommeren så vil den gå over i høst. 


Akkurat som vinteren kommer før våren!


Så lenge vi ikke kan gjøre noe med dette er det aller beste å nyte disse fantastiske skiftene og kle seg deretter slik at regn og vind ikke får lov å ødelegge humøret. 


Det gamle gode uttrykket “Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær” er fremdeles aktuelt og nå har vi begynt å få inn høst varer i nettbutikken. 


Jeg elsker høsten, med variasjonen mellom sensommer og mørkere kvelder, mellom varme dager og kjølige morgentimer, mellom dugg på ruta og å ha på for mye klær på jobb!

Sånn eller sånn, uansett blir dagen kortere og natta mørkere. Vi kan tenne lys og kose oss inne. Det er jo om å gjøre å finne det gode med høsten, som å pakke seg inn i deilige ullklær, store gensere og ta lua på hodet når en skal ut!


Var jeg litt tidlig ute med høstfølelsen nå? 

Ja, her jeg sitter midt i et lite uvær de kaller Hans, så var jeg vel det. Vi skal ha mange fine dager før bladene skifter farge og det blir rimfrost på bakken. Vi har mye godt i vente. 


Akkurat nå ligger det høstnytt fra Tif Tiffy og venter på å bli beundret her hos oss i Kunstkolonialen. Vi har tatt inn et utvalg kjoler, gensere og skjerf som vi tror vil falle i smak hos mange av våre kunder, kanskje også deg!


I tillegg vil du finne ut at nettbutikken ser litt annerledes ut enn den har gjort de siste årene. Vi har gitt den et lite løft og fått på plass funksjoner som gjør det enda lettere for deg å finne det du leter etter og bli inspirert i samme slengen. Kos deg!

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar