2 år hurra

Hurra for Kunstkolonialen!


Først og fremst tusen hjertelig takk til deg, du fine, gode kunden vår, til deg du ivrige deltaker i den vidunderlige heiagjengen og til deg som har hatt tålmodighet med oss i de periodene der lærekurven vår har vært litt bratt!

Det har vært et eventyr. 


Det som startet med en litt vill ide våren 2020, etter at den fysiske butikken ble bestemt nedlagt og nedstenging var blitt noe helt nytt å forholde seg til, ble Kunstkolonialen as født. Vi var og er tre eiere, nemlig Natali Inbar, Janne Gro Karlsen og Trine Wilhelmine Rønnevig. 

Vi hadde funnet våre fjernkunder gjennom sosiale medier og live sendinger, så vi var ganske sikre på at det gikk an å drive nettbutikk. Men vi visste lite om hva det innebar så det var godt at vi var tre!! Først  fikk vi fantastisk god hjelp av Anders Nordermoen med oppsett og opplæring i bruk av Shopify. Marte Klouman og Netthandelskolen gav oss en uvurderlig coaching i det å faktisk drive nettbutikk og Ane Tollerød med Giraff digital løftet oss inn i Facebook annonserings verdenen! Vi var grønne men hadde masse pågangsmot. En av de gode historiene i starten var at alle pakkene vi sendte etter åpningsdagen (det var mange pakker) kom tilbake til oss fordi vi hadde gjort bare en bitteliten feil. Jeg husker Janne sa: jeg tror ALDRI jeg kommer til å lære dette!!! 


At vi endte opp med lokaler i Rigedalen 37 var på grunn av at Kenneth Karlsson som driver Dialekttempen hadde plass til oss. Vi er i dag veldig takknemlige for hvordan vi har blitt tatt imot i et hyggelig kontor og lager felleskap og stortrives selv om der er lite magisk med et industriområde. Der er forresten et par ledige kontorer om du trenger arbeidsro og har lyst til å spise lunch sammen med en herlig gjeng! Hver fredag har vi vin lotteri og noen ganger steker Merete vafler! 


Fra å ha fokus på litt klær og mye gaver har disse to årene vist oss at våre kunder vil ha litt gaver og mye klær! Så nå sier vi at vi selger gode klær til voksne damer. Vi bruker mye tid på å hjelpe kundene å finne både riktig farge og størrelse. Live sendingene på søndag kl.10 har etter hvert blitt et must, så da fortsetter vi med det til vi kommer på noe som er enda bedre. 


Natali fikk en liten fin gutt 31. august og kommer til å ha permisjon det neste året. Vi har begynt å venne oss til at hun ikke sitter på kontoret sitt men savner henne veldig. Merete har kommet inn som et friskt pust, og hun er flinke med både gave pakking og smarte ideer. Janne er den stødige som er på jobb hver dag. Hun er butikksjef og har full oversikt over det meste. Det er henne du stort sett treffer på telefonen og det er hun som vet svar. Jeg (Trine) er på kontoret fast på mandag, onsdag og fredag og har litt mer frihet til å jobbe hjemme enn Janne. Det er jeg som er ansiktet til butikken og som styrer sosiale medier og live sendinger. I tillegg tar jeg de fleste bildene og er modellen i klærne. For de som ennå ikke har kobler sammen Wilhelmines Universe og Kunstkolonialen så kommer det til å bli mer og mer tydelig. Wilhelminesmykker er det mange som kjenner til og akkurat smykke produksjon er det nå blitt så lite tid til at der kommer det til å bli helt stille og helt tomt.


Det neste året blir minst like spennende som disse to til sammen. Vi skal fortsette å ha god service som første prioritet og vi har som mål at kunden skal bli fornøyd og glad. Vi er fullstendig klar over at de andre nettbutikkene bare er ett klikk unna! Så her slapper vi ikke av i det hele tatt og vi fortsetter med Twist!

Heia Kunstkolonialen!! 

Heia oss som gjør vårt beste!! 

Heia deg som leste helt ned til bunnen!! 

2 kommentarer

  • Kari Borgersen : September 19, 2022
    Author image

    Gratulerer med vel gjennomførte 2 år🎊💥Alle begynner en gang,- sa en kunde til meg da jeg begynte som daglig leder på Vita.., uten å kjenne til mer enn en brøkdel av varene..🙈😇Dere har blitt en «skummel» nettbutikk for ei som ikke liker å handle på nett…😂🙊Live-sending er et stort +, & jeg henter varene, hvor jeg da kan prøve & ta på v behov !👍🏼Og ikke minst møter jeg blide fjes, uansett når jeg kommer innom,& det er ikke noe som er et problem.., det ordner seg…🙏🏼Jeg bruker dere som en vanlig butikk, jeg,-& ser at jeg er altfor ofte innom…🙈😂💛

  • Torill Rugaas: September 19, 2022
    Author image

    Gratulere til dere,en fantastisk nettbutikk og hyggelig å hjelpsomme💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐🎂🎂🎂❤️❤️❤️

Legg igjen en kommentar