100% merinoull easy to love


Vi gleder oss over å kunne presentere Blusbar by Basics

Etter et lite halvt år med nettbutikk introduserer vi nå et kleesmerke til! Det er i likhet med Tif Tiffy, et dansk merke. Vi tror disse to vil utfylle hverandre på en fin måte.
Det er etter hvert uendelig mange nettbutikker som selger klær og vi i Kunstkolonialen har respekt for alle der ute med fullverdig klesbutikk. Vi ønsker å føre noen få utvalgte plagg som er lette å forstå, gode å ha på og som har et snitt og en passform som det er enkelt å forholde seg til. 
Jeg (Trine) har siden i høst testet by Basic og dette er virkelig plagg du ikke har lyst til å ta av. På det kaldeste i vinter sov jeg med bukse og genser i denne kvaliteten og kan altså skrive under på at disse klærne ikke klør! Jeg opplever også at plaggene ikke nupper og holder seg fantastisk i vask. Så etter vår kundeundersøkelse der ønsket om koseklær kom på topp på ønskelista har vi nå gleden av å vise deg Blusbar by Basics. 
100% merinoull som rett og slett ikke klør. Slow fashion!!  Tidløst, ukomplisert og bærekraftig.
Øko-Tex sertifisert merinoull som kan vaskes og tørketromles. Fantastisk kvalitet og nydelig finish. Går fra XS til XXL og kan brukes absolutt hele året!! 
Vi gjør som alltid, starter forsiktig og har derfor ikke mange i hver størrelse. Vi kan bestille hele antrekk i akkurat din farge for deg hvis du finner noe i katalogen som du ønsker deg. 
Blusbar

1 kommentar


  • Solfrid Strømme

    Helt fantastiske flotte plagg og helt kløfritt. Gleder meg til å se hvilke modeller dere vil ta inn


Legg igjen en kommentar


Merk, kommentarer må godkjennes før de publiseres