Historien hennes

Natali Inbar har drevet med smykker helt siden 2012, da hun var 20 år. Det begynte med en hobby, men så var det så gøy at hun klarte ikke stoppe, og hun fant ut at hun ville lære mer om smykkelaging!

Hun flyttet til Fredrikstad i 2013, og studerte gullsmed i 2 år på Plus- Skolen, og elsket det! I 2015 tok hun svennebrev, opprettet enkeltmannsforetak og flyttet tilbake til Sørlandet. Hun ønsket å jobbe med noe innenfor gullsmedfaget eller smykker, men det var ikke så mange ledige stillinger da. Hun begynte å jobbe som butikkmedarbeider et par steder, og lagde smykker på fritiden. Men så en natt oppdaget hun KUNSTKOLONIALEN!

"En natt satt jeg lenge på PCen og leita etter jobb som var relatert til gullsmedutdannelsen min. Jeg begynte å lete andre steder enn finn, og kom etterhvert inn på nettsiden til Norges Gullsmedforbund. På forsiden var det en liste over alle byene i Norge, også så jeg at Lillesand stod der. Jeg ble nok litt nysgjerrig på om det var noen gullsmeder i Lillesand, og klikket på den. Og DA dukka Trine Wilhelmine Rønnevig sitt blide ansikt opp, med en videosnutt der ho fortalte at ho trengte en halv ansatt!! Jeg sendte mail med en gang, midt på natta." 

Natali fikk jobben på Kunstkolonialen, og vært med på butikkens reise omtrent helt fra starten av butikk-eventyret, og jobber i dag også deltid i nettbutikken. Resten av uken sitter hun å lager smykker på gullsmedverkstedet sitt.

Hun elsker å lage små, detaljerte smykker og har også laget flere navnesmykker. Farger er hun også glad i, så hun bruker mye stein og perler i smykkelagingen. Alle smykkene lager hun i 925 sølv, og noen er i forgylt sølv.

"Smykkene er håndlaget, og er det er derfor ofte bare en av hver. Men send meg en melding om du har lyst på noe som er utsolgt, så ser jeg om jeg kan få laget til deg og!"