Blogg — colormehappy RSSHvordan skal du velge riktig størrelse?

Hvordan skal du finne ut riktig størrelse? Vi hjelper deg gjerne hvis du er i tvil. Det er mye bedre å ta en denne kommunikasjonen på forhånd så du får riktig størrelse helst på første forsøk. Da slipper vi med færrest mulig forsendelser og minst mulig stress.  Før du tar kontakt kan det være fint om du vet dine egne mål. Slik måler du: Bruk et mykt målebånd og mål direkte på kroppen ikke utenpå klærne.  Byste måles under armene og rundt kroppen der bysten er størst. Midje måles rett under navlen…IKKE hold pusten!  Hofte måles over det bredeste partiet ditt.

Fortsett å lese
Black Week!

Å skape liv og røre er alltid gøy! Vi har kaos på lageret og Janne og Merete pakker i vei. For vi har faktisk fremdeles tilbudet om at vi kan pakke inn julegavene dine! Så her er det mulig å virkelig gjøre unna deler av julehandelen og få gavene sendt rett til de som skal få de.

Fortsett å lesePETIT by basics

  Petit by basics Endelig en liten herlig kolleksjon til de aller minste kroppene! Vi lar oss begeistre over muligheten til å enten handle fra vårt lille utvalg, ELLER bestille dine favoritter i nettopp de farger og fargekombinasjoner som passer deg og din lille eller dine små. Siden vi i Kunstkolonialen har mange voksne kunder ser vi for oss at der er en del bestemødre der ute som kanskje ikke strikker selv og som allikevel ønsker å gi bort noe helt personlig. Akkurat det gir Petit deg muligheten til. 

Fortsett å leseLiten og smart!

En liten veske kan brukes for å style et antrekk og får deg til å skille deg ut i mengden. Velger du samme farge.. for eksempel GRØNN på veske og belte eller BLÅ på veske, ring og hatt! Dette gir deg et tydeligere uttrykk og du fremstår som ei planlagt kul dame i stedet for ei som er basert på tilfeldigheter.

Fortsett å lese