Sommerklærne kommer jo om vinteren!


Mens snøen laver ned dukker våren opp i butikkene!

Når en er på det blekeste på kroppen!, og på det tørreste på leggene... DA skal en strippe i prøverommet og bestemme seg for hva som vil føles helt riktig om 3-4 måneder når sola skinner og bølgene skvulper. Ja det er tøft , men sånn er det!

The Breeze of Capri heter årets sommerkolleksjon fra KatrinUri

Bildene kan egentlig tale for seg selv og så finner du link til nettkatalogen til Katrin Uri her!

På Kunstkolonialen er vi stolte over å føre dette kule og solide norske merket som vi har hatt siden starten i 2014 og som vi er størst i sør på! Merket passer fint sammen med vår filosofi om at gode tidløse klær skal du ha glede av i flere år. Du skal få lyst til å stelle pent med de og kose deg med følelsen de gir når du bruker de.

Etter disse årene med erfaring er det ingen tvil om at Katrin Uri levere en god og bred kolleksjon med herlige farger, størrelser som er tilpasset nordiske kvinner og gode stoffkvaliteter! Vi har plukket ut med tanke på bryggekanten og sørlandssommer, smeigedaer og ferie.. håper du blir begeistret for utvalget. De fleste bluser og kjoler har vi tatt inn i en av hver størrelse og det er greit for deg å vite om. På den måten kan du planlegge innkjøpene av sommergarderoben.

Uri-skjerfene er det en fornøyelse å vise fram!

Den vidunderlige blandingen av ull, bomull og cashmir føles lun, men ikke for varm..silkemyk uten å bevege seg like mye som silke og fargene og mønstrene er like spennende hver sesong! Vi har fått viljen vår denne gangen og det mest populære skjerfet fra i fjor er tilbake i år! Du ser det på denne filmen hvor jeg demonstrerer Kolonialknuten :D