Nisjebutikkens dag


TAKK !!!

Uten deg er det bare å stenge døra!

Det er umulig å drive butikk uten kunder! Nå går vi inn i en måned der alle sloss om din oppmerksomhet og du blir overøst med tilbud og rabatter og gode dealer og billige varer og fantastiske priser...både i fysiske butikker og på nett.

Vi små nisjebutikker er ikke rigget for å kunne slå følge med gigantene, så vi havner i en klemmer her. Vi vil at du skal finne så gode tilbud hos oss at du velger nettopp oss !! , uten at vi brekker ryggen! Marginene er ikke store.

Gøril fra Butikkutvikler.no har skrevet et godt blogginnlegg som jeg gjerne vil dele med deg: Du finner det her!

På Kunstkolonialen har vi bestemt oss for å ha det gøy både på fredag og lørdag!

Fredag 24.11 ( Black Friday) og lørdag 25.11 ( Nisjebutikkens dag) er det SUPERCASHBACK for alle som har Cashback-kortet vårt!

I tillegg finner jeg fram noen av røverkjøpene jeg har gjort i min 3 år lange reise med Kunstkolonialen, og lar deg få lov til å kjøpe de med god rabatt. De blir samlet på et eget stativ og på det runde bordet og du kan følge med på Instagram og Facebook hvis du ikke vil stille opp kl. 07.00 når vi åpner på fredag og sikre deg en godbit eller flere.

Har du ikke Cashback-kort er du hjertelig velkommen til å få det. Vi har et lojalitetsprogram som er spennende og moderne og som støtter opp under små nisjebutikker. Det er gratis og uforpliktende og gir penger tilbake hver gang!

Foto Tommy Monsen fra Lillesand