Julegavens magi


Har du hørt uttrykket "The Secret of Living is Giving!" ?

Hvis du er litt som meg så er gleden ved å gi gaver faktisk ofte større enn å få.. Det å gi bort noe som andre blir glad for fyller oss med en deilig følelse og har du først oppdaget den så kan du faktisk bli litt avhengig.

Nå går vi inn i en intens tid med masse fokus på julegaver og det kan bli en stor utfordring for lommeboka og samvittigheten å henge med. Som driver av en butikk som er fylt til randen med varer er det klart at det ligger en forventning til god omsetning og mye gøy de neste ukene. Vi pakker inn og setter til-fra-lapp på og serverer pepperkaker og spiller julemusikk. Vi tar på oss nisseluer og lager magiske øyeblikk så godt vi kan.

Og nå vil jeg komme med en litt uvanlig oppfordring!

Gi bort en gave til en person som overhode ikke forventer noe av deg! Det trenger ikke være dyrt, det kan kanskje være noe du allerede har som du vet at noen andre ville få stor glede av. Det kan være noe du har laget...ett par varme sokker eller litt god konfekt! Det å samle på små øyeblikk der givergleden kan stå i sentrum uten stress og uten å tømme kontoen tror jeg kan være med på å gjøre julen enda bedre. For hvis du lar stresset ta deg så er det plutselig januar og du sitter og lurer på hvorfor du mistet kontrollen! Mitt ønske er at du skal være kunden min i 2018 også <3 Og det er en kunst å ta imot gaver også! Om du tar utgangspunkt i at den som gir deg noe føler samme glede ved å gi som det du gjør, da er det viktig å vise glede ved å få! Vær takknemlig og vis det tydelig så varmer du hjertet til din venn. På denne måten kan vi få en enda bedre jul og så håper jeg selvfølgelig at du tenker på nisjebutikkene når du først skal ut og handle julegaver. Vi er her for deg! Vi gleder oss til du kommer! Og vi ønsker deg en magisk desember! Julen 2017