Hva skal vi finne på i Kunstkolonialen til jul?


Kunstkolonialen i Lillesand

Kunstkolonialen blir preget av årstider og sesonger!

Mens vi om sommeren kan ha varer utenfor og dørene åpne..må vi om vinteren ha det meste inne og sette på det som finnes av ovner for å holde varmen. Jul er den tiden hvor vi pynter med lys og lager det så stemningsfullt som det går an.

I tillegg til å ha rikelig med julepapir, til-fra-lapper og julebånd som det går an å krølle, så har vi forskjellige aktiviteter som skal gjøre det litt ekstra gøy å komme til oss for å handle julegaver. I år kan du blant annet få laget din helt egne button!!!

Klikk på bildet og snurr film :)

Du kan altså få laget din helt egne button med hjelp av julenissens søte hjelper som heter Annie.

Annie sitter i Sakristiet hver lørdag mellom 12 og 18.

Du får den ene gratis og så koster resten 50,- pr stk hvis du har flere fine som du vil gi bort i julegave for eksempel. Bruk farger, foto, glitter, glansbilder eller tekst, bare pass på at det ikke blir for tykt for da går det ikke. Tenk en diameter på 8 cm og tegn i vei. Jo mer kreativ, desto gøyere button.

Trenger du litt inspirasjon og vil se og holde på en er du velkommen innom! Og så har vi selvfølgelig konkurranser knyttet til dette!

Konkurranse nr. 1

Få laget en button og legg igjen navn og nummer så trekker vi en heldig person som vinner 10 BUTTONS på lørdag 22. desember!!!

Konkurranse nr. 2

Ta bilder av prosessen, opplevelsen, button, Annie, Kunstkolonialen eller degselv og post bildet på Instagram med taggen #julebutton2018 . Vi trekker en vinner som får et gavekort fra Kunstkolonialen på 500kr. For å være med i trekningen må du selvfølgelig følge oss!

Vi har Vipps og kan sende hvis du ikke kan komme... det gjelder selvfølgelig både buttons og alle slags varer! Så ta kontakt på 37273750 om du lurer på noe eller send oss en melding på sosiale medier. Riktig god førjulstid <3

Våre åpningstider er følgende:

Lørdager 10-18 // søndag 16.des og 23.des 14-18 // fra mandag 10.des hver dag 10-18