11 måneder er nesten et helt år, hva skjer med smykkene nå?


For 11 måneder siden var det en del mennesker som trodde jeg skulle slutte med ALT!

Så ille ble det ikke! Det har vært fint å kunne ha en avstand til smykkene. Og det kjennes bra å finne klarhet til å bestemme seg for hvor veien videre skal gå.​​​​

Det eneste som er konstant er forandringen heter det. Livet er fullt av forandringer, enten vi liker det eller ikke. I snart et år har jeg nesten ikke laget smykker. Jeg har reparert litt, montert litt og puslet litt. Slik at det hele tiden har vært et lite utvalg Wilhelminesmykker i disken. Jeg har ikke funnet ro til å være kreativ og lage noe nytt og spennende.
"Livet er det som skjer mens du er opptatt med å legge andre planer" - John Lennon
Noe av det jeg har gjort er å flytte i leilighet, begynt å isbade og blitt alenemor for Alf. Stykkene 12 er i skrivende stund fremdeles ikke solgt. Der er noen som viser interesse og jeg er sikker på at husets nye eiere er rett rundt hjørnet. Noen vil ha lagt merke til at jeg ikke er så ofte på Kunstkolonialen som jeg har pleid å være. Og noen vil ha lagt merke til at jeg er selvoppnevnt #grundertante og brenner for at vi skal få flere nisjebutikker i Lillesand. Så jeg har da holdt på med litt av hvert.

Takknemlighet er et bevisst valg!

Det det ikke er så lett å legge merke til er at jeg er blitt mer bevisst enn tidligere på hvor viktig det er å være takknemlig. Jeg takker hver eneste dag for det jeg har og det jeg får lov å oppleve. Takknemlighet er den beste måten å komme seg videre på. Jeg har også funnet ut at selv jeg klarer å meditere! Med dagens geniale teknologi finnes det en app for nesten alt... også meditasjon. Og jeg anbefaler mer enn gjerne Headspace uten å få en krone for det! Prøv det, kanskje du finner ut at du også klarer å meditere i 10 minutter uten problem! Hvis du ikke har sett filmen "The Secret" så kommer den herved som en anbefaling, du finner den på Netflix. I filmen er der en scene hvor en stein spiller en stor rolle. En TAKKNEMLIGHETSSTEIN !!! Rett etter at jeg så filmen fant jeg en stein som ser akkurat make ut i en av mine jakkelommer... og den ga meg klarhet og tro på å fortsette med stein og perler. Den steinen jeg sitter med foran meg nå er ganske liten, ca 3 cm lang, den er brun og glatt og jeg er ikke engang sikker på hvor jeg har plukket den opp. Jeg er blitt veldig opptatt av den og har den i lomma hver dag.

Min takknemlighetsstein!

Etter ett års pause går livet videre. Steinene som jeg trodde skulle ut av livet mitt skal være med på å lage magiske øyeblikk i framtiden. Det finnes mange steiner som er mye vakrere enn denne gråsteinen. Steiner som egner seg til smykker og som har kraft i seg. Enten du tror på healing eller ikke så kan stein være magiske på mange måter. Visste du at Bergkrystallen regnes som ”mesterkrystallen”, den mest allsidige av alle krystaller, symbol på balanse og renhet. Få klarere drømmer ved å legge en under hodeputen. En annen god drømmestein er Labradoritt. Den er en sten med høy energi som gir god bakkekontakt. Labradoritt har fått sitt navn fra Labrador, der den ble funnet første gang. Den hjelper når vi har gått i stå og trenger å se tingene på en ny måte. At jeg har Alf som er en labrador gjør at jeg har et ekstra nært forhold til Labradoritten.

En stein kan henge rundt halsen og en stein kan ligge i lomma.

Når du ser på steinen din skal den gjøre deg glad. Når du tar på den skal den minne deg på alt du har å være takknemlig for. I tiden framover vil du få mulighet til å kjøpe din magiske stein her!
..enda en skatt..
I løpet av året som har gått har jeg også funnet Mel Robbins som jeg gjerne deler med deg. Hennes 5secondrule har gjort underverker i mitt liv. Har du for vane å utsette alt du ikke føler for å gjøre så finnes det råd! ​​​​​​​